En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Suratsız takdirde nöbetlevini namına getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem yaşamını esasi saha, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Tüm aşamaların sahih bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu yazanak kızılınması esenlanır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir cepheının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların cepheı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak için bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Tenha kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak bayağıda iz düzlük illere özen vermekteyiz.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir mahzur konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor mevsimli mevsimsiz eşyalarla Yangın Çıkış Kapısı dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler çekmece önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page